Ηλεκτροκίνηση στις πόλεις: το πρόγραμμα Ele.C.Tra στη Ραφήνα

Μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Ele.C.Tra (Electric City Transportwww.electraproject.eu), η AVMap GIS Α.Ε. στοχεύει στην προώθηση της χρήσης
ηλεκτροκίνητων οχημάτων και scooter τόσο στον τομέα των αστικών μεταφορών, όσο και στους δημόσιους φορείς της χώρας, ώστε να αποτελέσουν παράδειγμα για τη χρήση από τους επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα αλλά και τους κατοίκους και τους τουρίστες της χώρας μας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσπάθειας και ενόψει της 4ης Τεχνικής Συνάντηση Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ELECTRA (18 και 19 Ιουνίου, ξενοδοχείο Αύρα, Ραφήνα), όπου θα συμμετέχουν 18 εκπρόσωποι από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. και η AVMap GIS Α.Ε., συνδιοργανώνουν την 1η Έκθεση Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων στην Ανατολική Αττική.
Σκοπός της είναι η ενημέρωση και η γνωριμία του κόσμου, αλλά και των φορέων, με τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες της χρήσης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, της τεχνολογίας η οποία αποτελεί το μέλλον στις αστικές και τουριστικές μετακινήσεις.
Η έκθεση και η δοκιμή των οχημάτων θα γίνουν στον πλακόστρωτο ανοικτό χώρο του Πάρκου Καραμανλή, στη Ραφήνα, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και ώρα 17:30-21:00.
Ζήστε την εμπειρία” οδηγώντας αυτοκίνητα, σκούτερ και ποδήλατα του μέλλοντος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη!
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. Κατεβάστε την αφίσα και την πρόσκληση της έκθεσης.

http://www.econews.gr

via Blogger http://anatakti.blogspot.com/2015/06/electra.html http://www.econews.gr/wp-content/uploads/2015/06/web-628X374px-SMART-2.jpg

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s