Πώς να κάνετε FACTORY RESET σε ένα iPhone

Πώς να κάνετε FACTORY RESET σε ένα iPhone

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε factory reset στο iPhone σας είναι με τη χρήση της ίδιας της συσκευής, χωρίς να χρειαστεί να τη συνδέσετε σε υπολογιστή.

1. Προετοιμασία του iPhone για επαναφορά – Αρχικά, θα πρέπει να συγχρονίσουμε το iPhone μας πρώτα και, σε περίπτωση που δε χρησιμοποιούμε το iCloud για εφεδρικά αντίγραφα, θα πρέπει να το συνδέσουμε σε κάποιο υπολογιστή για να κάνουμε συγχρονισμό μέσω iTunes. Αν χρησιμοποιούμε το iCloud, δε χρειάζεται καθόλου υπολογιστής.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

2. Επαναφορά του iPhone – Ανοίγουμε τις Ρυθμίσεις και ακολουθούμε τη διαδρομή Γενικά > Επαναφορά. Θα βρεθούμε στο μενού της επαναφοράς της συσκευής όπου βλέπουμε διάφορες επιλογές. Μας ενδιαφέρει η δεύτερη από πάνω που λέει «Περιεχόμενο και Ρυθμίσεις». Πατάμε την επιλογή και, αφού συμπληρώσουμε τον κωδικό της συσκευής, μας ρωτά πάλι για επιβεβαίωση Επιβεβαιώνουμε και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να επανεκκινήσει η συσκευή.

ired iphone factory reset 03

ired iphone factory reset 04

3. Επιβεβαίωση της επαναφοράς – Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, επιβεβαιώνουμε ότι η επαναφορά έγινε σωστά όταν, μετά την επανεκκίνηση της συσκευής βρεθούμε στην οθόνη καλωσορίσματος που θα ακολουθήσει ο βοηθός ρύθμισης του iPhone όπως έγινε και την πρώτη φορά που το ανοίξαμε από τη συσκευασία αγοράς.

Δυο τελευταία λόγια

Μπορούμε μετά από αυτή τη διαδικασία να επαναφέρουμε τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις μας μέσω του εφεδρικού αντιγράφου που έχουμε κρατήσει είτε τοπικά στον υπολογιστή μας, είτε στο iCloud. Το θέμα εδώ είναι ότι, αν είχαμε προβληματικές εφαρμογές, αυτές πιθανά θα συνεχίσουν να είναι προβληματικές οπότε, καλό θα είναι να εγκαταστήσουμε τα προγράμματά μας από την αρχή (μέσω του iTunes Store) και να ξανακάνουμε τις ρυθμίσεις μας εκ νέου.
Πηγή: ired.gr

via Blogger http://ift.tt/1KjMQ8O

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s