Βουλή: Ποιος πρέπει να θεωρείται αυτομάτως αστυνομικός

Εφαρμόζουμε ακόμα και στους άντρες των ΜΑΤ το πρωτόκολλο ασφαλείας, τονίζουν κύκλοι της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας το πρόσφατο επεισόδιο – Στο παρελθόν
έχουν καταγραφεί επιθέσεις από κακοποιούς μεταμφιεσμένους σε αστυνομικούς, προσθέτουν.
Το πρωτόκολλο ασφαλείας επικαλούνται κύκλοι της προέδρου της Βουλής προκειμένου να απαντήσουν στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες αναφορικά με αντιδράσεις αστυνομικών συνδικαλιστών που υποστηρίζουν πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους απαγόρευσε την είσοδο στο κοινοβούλιο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Δεν ζητήθηκε τίποτα περισσότερο από το να γίνει ο τυπικός έλεγχος και να τηρηθεί το πρωτόκολλο ασφαλείας που τηρείται σε όλα τα δημόσια κτήρια», αναφέρουν οι συνεργάτες της προέδρου προκειμένου να εξηγήσουν για ποιο λόγο, ακόμα και άνδρες των ΜΑΤ, θα υφίστανται εξονυχιστικούς ελέγχους κατά την είσοδό τους στην Βουλή.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι δεν είναι δυνατό επειδή κάποιος φοράει στολή και κουβαλάει όπλο να θεωρείται αυτομάτως ότι είναι αστυνομικός και να μην του γίνεται έλεγχος. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η αναφορά των ίδιων κύκλων πως στο παρελθόν η αστυνομία έχει καταγεγραμμένες επιθέσεις από μεταμφιεσμένους σε αστυνομικούς κακοποιούς δείχνοντας ότι στη Βουλή είναι διάχυτος ο φόβος τρομοκρατικού χτυπήματος.

via Blogger http://ift.tt/1B18Y5Q

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s