3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά

3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγαλύτερη γιορτή ζωής, που πραγματοποιείται στο όνομα του Ευ Ζην την Κυριακή 7 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου) στο
Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, από την ομάδα Surfers for Life και με σύνθημα «Είμαι νικητής» (#eimainikitis)!
Το 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην, συνεχίζοντας την ιστορία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων περιλαμβάνει και φέτος πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, που αποτελεί μια καλή ευκαιρία ψυχικής και σωματικής τόνωσης για όλους, μικρούς και μεγάλους. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών η ανταπόκριση του κοινού είναι τόσο μεγάλη, που οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 3.000, αριθμό – ρεκόρ που σημειώθηκε πέρσι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν, με εξαίρεση να αποτελούν οι συμμετοχές στα αθλήματα, που πραγματοποιούνται με συμβολικό κόστος.

Τα έσοδα του Φεστιβάλ διατίθενται από τους Surfers for Life απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ.

euzin

Το πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Ευ Ζην περιλαμβάνει:

1) Πρόγραμμα Αθλητικών Αγώνων

10.00 Αγώνας δρόμου 10K (Κατηγορίες: A17-29,30-49,50+, Γ17-29,30-39,40+)

10.05 Αγώνας δρόμου 5K (Κατηγορίες: A17-29,30-49,50+, Γ17-29,30-39,40+) και Nordic Walking 5Κ

10.10 Αγώνας 3Κ SUP (Ορθια Σανιδοκωπηλασία) (Κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών)

* Για το SUP νέοι/ες από 12 εως 17 ετών μπορούν να συμμετέχουν με συγκατάθεση γονέα και υπό την προυπόθεση ότι γνωρίζουν κολύμβηση.

11.30 Aγώνας δρόμου παιδικός kids1: 300μ (8 εως12 ετών), kids2: 800μ (13 εως 16 ετών)

12.00 Ποδηλατικός αγώνας ΤΤ15K (Κατηγορίες: A17-44, 45+, Γ17-39, 40+) 13:00 Ποδηλατικός αγώνας παιδικός ΤΤ5K (Κατηγορίες kids1: 8 εως 12 ετών, kids2: 13 εως 16 ετών)

13.05 Αγώνας Kayaκ 3Κ 
Νέοι/ες, ηλικίας 12 έως 17 ετών, συμμετέχουν με διπλό σκάφος (συνοδεία γονέα).

*Εξαίρεση αποτελούν όσοι διαθέτουν δελτίο αθλητή κανόε καγιάκ σε κάποιο αθλητικό σωματείο)

13.20 Αγώνας ταχύτητας speed skates 10Κ (inline skating) (Κατηγορίες Ανδρων, Γυναικών)

14.30 Απονομές

*Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων:

• H εταιρία Cannibals Kayak House θα πραγματοποιήσει Workshop θαλάσσιου καγιάκ με ελεύθερη συμμετοχή μικρών και μεγάλων (Απαραίτητος εξοπλισμός -> πετσέτα και μαγιώ)

• O Αθλητικός Σύλλογος Οδυσσεύς Κηφισιάς / Greek Nordic Walking (http://ift.tt/1Gr7fsU http://ift.tt/1F1hwod) θα πραγματοποιήσει Worksop για Nordic walking με ελεύθερη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

• H εταιρεία Forward (www.forward.gr) θα πραγματοποιήσει Workshop SUP με ελεύθερη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

• Ο Αθλητικός Σύλλογος Πατινιών Ώθηση (www.othisi-skates.gr) θα πραγματοποιήσει επίδειξη πατινιών Freestyle με την ομάδα Powerslide FSK Hellas (http://ift.tt/1Gr7hkp), καθώς επίσης και Workshop πατινιών με ελεύθερη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

*Παιδιά κάτω των 8 ετών μπορούν να τρέξουν με τους γονείς τους

kayak

2) Εθελοντική αιμοδοσία
Η Τράπεζα Αίματος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ σε συνεργασία με τη μονάδα του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «ΣΩΤΗΡΙΑ» θα βρίσκεται (9.00- 17.00) στο χώρο του 3ου Φεστιβάλ Ευ Ζην για τη μεγαλύτερη εθελοντική αιμοδοσία που θα έχει γίνει ποτέ!

3) Ομιλίες για το Ευ Ζην
Σημαντικές ομιλίες για το Ευ Ζην με επιστημονικές θεωρίες, μεθόδους και βιώματα που θα ενημερώνουν και θα ενδυναμώνουν τους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ να προσεγγίσουν μια χαρούμενη ζωή γεμάτη νόημα, ουσία και εκπλήρωση.

4) Εναλλακτικές και συμπληρωματικές Θεραπείες
Μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται: Yoga, κρυσταλλικά μπωλ και διαλογισμό, αισθητήρια γυμναστική και αντιληπτική ψυχοπαιδαγωγική, ολιστική ενεργειακή μάλαξη, Thetahealing, χοροθεραπεία, yoga γέλιου, family play yoga.

5) Γεύματα Ευεξίας
Η ομάδα δράσης Food4Good θα ετοιμάσει γεύματα ευεξίας με σκοπό την τόνωση και ενδυνάμωση όλων των συμμετεχόντων στο Φεστιβάλ.

6) Εξετάσεις Υγείας
Κινητές μονάδες θα παρέχουν ενημέρωση σε θέματα υγείας και γιατροί θα πραγματοποιούν διαγνωστικές εξετάσεις δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν: HIV εξετάσεις (praksis), οφθαλμολογικές εξετάσεις (Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»),
εξετάσεις για τον καρκίνο μαστού (Στόχος-πρόληψη), εξετάσεις μνήμης (Καρέλλειο πρότυπο κέντρο Alzheimer), πελματογραφήματα / μυοσκελετικές εξετάσεις (Πεταλούδα).

7) Έκθεση Ευ Ζην
Με σκοπό την παρουσίαση προϊόντων, υπηρεσιών, προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που σχετίζονται άμεσα με το ευ ζην, την άθληση και την προσφορά στον συνάνθρωπο, το 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην θα περιλαμβάνει φέτος και Τμήμα Έκθεσης, όπου εταιρίες, οργανισμοί και φορείς της χώρας θα έχουν την ευκαιρία συμμετοχής.

8) Παιδικές δραστηριότητες
Θα λάβουν χώρα δράσεις, όπως face painting με ομάδα ζωγράφων μέχρι παιδικά δρώμενα (π.χ. σκυταλοδρομία νερού, μπαλονομαχίες, φωναχτά μπαλόνια, μπουγάδα, τρέξε φέρ΄ το, δρόμος με πατάτες, δρόμος με τα νεράντζια, λουλούδια και άνεμος, ιπποδρομία, η γάτα και το αρνί)

9) Συναυλίες
Ρυθμό και ένταση θα δώσουν με τα τραγούδια τους καλλιτέχνες, όπως η Ειρήνη Σκυλακάκη και η Κατερίνα Ντούσκα, αλλά και το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock-Funk συγκρότημα Delay Band, ενώ στη μαγεία του χορού θα μας μυήσουν ομάδες της αθηναϊκής swing σκηνής Athens Lindy Hop και The Hoppers, καθώς και η διακεκριμένη ευρωπαϊκής φήμης authentic solo jazz χορεύτρια Irene Ragusini. Funk μουσικές, Rock ‘n’ Roll διαθέσεις, Disco φιγούρες, δεκαθλητικές αντοχές και κωμικές αναταράξεις αναμένονται επίσης από τους Sbaraquack, που υπόσχονται να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους.

10) Παράλληλες δράσεις
– Λαχειοφόρος αγορά με κλήρωση δώρων που προσφέρουν ευεξία στο σώμα και στο πνεύμα

– Δραστηριότητες με θέμα το χαμόγελο, την καλοσύνη και τη θετικότητα από την εθελοντική ομάδα «Χείλια Χαμόγελα»

– Διάθεση φρεσκοστυμμένων, δυναμωτικών χυμών με φρούτα εποχής

Δηλώσεις συμμετοχής: www.eventora.com
Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά Μαραθώνας 190 07

Πηγή:www.monopoli.gr

via Blogger http://ift.tt/1Gr7hkx

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s