Μια πρώτης γενιάς ανοιχτή BMW Z4 «αγνώριστη»

Μία... διαφορετική BMW Z4
Η Carlex Designs φρόντισε δεόντως να κάνει μία πρώτης γενιάς ανοιχτή BMW Z4 «αγνώριστη». Εννοείται, με την θετική έννοια της λέξεως!

Αν και δεν είμαστε λάτρεις του tuning, όπως και να το κάνουμε υπάρχουν projects που πράγματι εντυπωσιάζουν. Ειδικά όταν πρόκειται για την ακόμη ελκυστική BMW Z4 Roadster με το φουσκωμένο αμάξωμα και την όμορφη αντίθεση που δημιουργεί η σκούρα απόχρωση στο κάτω μέρος με την πιο ανοιχτή του υπόλοιπου αμαξώματος. Οι τροχοί είναι βαμμένοι σε gun-metal, υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενώ την παράσταση κλέβουν οι τετραπλές απολήξεις και ο χειροποίητος διαχύτης.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εδώ να πούμε πως η Carlex Designs αναλαμβάνει να βάψει τα εξωτερικά τμήματα ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, ενώ στο εσωτερικό το δέρμα αλκαντάρα καταλαμβάνει την μεγαλύτερη επιφάνεια, μέχρι και πάνω στο ταμπλό. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας V8 από την προηγούμενη γενιά M3 για σούπερ επιδόσεις, ενώ η Carlex αναλαμβάνει παρόμοιες αναβαθμίσεις και για άλλα μοντέλα, από Porsche και Lamborghini, έως και G-Wagon.

via Blogger http://ift.tt/1IX3E4l

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s