Ωρα για μπάσκετ 3X3. Το 1ο 3Χ3 FIBA Endorsed Event έρχεται το Ιούνιο στην Αθήνα και οι εγγραφές άνοιξαν.

Ωρα για μπάσκετ 3X3

Το 1ο 3Χ3 FIBA Endorsed Event έρχεται το Ιούνιο στην Αθήνα και οι εγγραφές άνοιξαν. Λατρεύεις το μπάσκετ;
Βρίσκεσαι μονίμως στο γήπεδο της γειτονιάς σου μαζί με φίλους και παίζετε σε ομάδες των τριών ατόμων; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσεις συμμετοχή στο 1ο 3Χ3 FIBA Endorsed Event που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ρουφ και στην Πλατεία Συντάγματος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η προκριματική φάση θα γίνει την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο ΑΚ Ρουφ. Το Σάββατο 6 Ιουνίου, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση στην Πλατεία Συντάγματος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ κάθε ηλικιακό γκρουπ θα αγωνιστεί σε ανεξάρτητη ώρα από τα υπόλοιπα.

Τα ηλικιακά γκρουπ θα είναι: U13 (2002-03) αγόρια και κορίτσια, U15 (2000-01) αγόρια και κορίτσια, U18 (1997-1999) αγόρια και κορίτσια, 18 και άνω/ενήλικες (άνδρες και γυναίκες). Από κάθε ηλικιακό γκρούπ θα προκριθούν στην τελική φάση τέσσερις ομάδες. Εάν ενδιαφέρεσαι μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή έως 31 Μαΐου 2015. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο www.opanda.gr και στο www.3x3planet.com. Κάθε αθλητής χρησιμοποιεί το αθλητικό προφίλ που δημιουργεί ή έχει ήδη δημιουργήσει (από προηγούμενη διοργάνωση) στην ιστοσελίδα της FIBA προκειμένου να συμμετάσχει στα επίσημα events της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Κάθε αθλητής θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5 ευρώ προκειμένου η συμμετοχή του στη διοργάνωση να θεωρείται έγκυρη. Η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής γίνεται μόνο στα γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ, Ακαδημίας 50 Αθήνα, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 16:00, έως και την Πέμπτη 4 Ιουνίου. Για πληροφορίες μπορείς να επικοινωνείς με τα τηλέφωνα 2105284879 και 2105284873-4, καθώς επίσης και από το www.opanda.gr. ΑΚ Ρουφ: Πειραιώς, είσοδος από οδό Εχελιδών (κάθετη στην Πειραιώς)

via Blogger http://ift.tt/1Hp5WYu

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s