Βάλτε ένα τέλος στο κλάμα του μωρού σας!

Βάλτε ένα τέλος στο κλάμα του μωρού σας!

Ένα μωρό είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα. Τα μωράκια είναι αξιαγάπητα, υπάρχουν όμως φορές που
μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την υπομονή σας. Ένας απλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κλαίει ασταμάτητα, χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο (τουλάχιστον κάποιον εμφανή λόγο που να μπορείτε να καταλάβετε).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πολλές φορές το μωράκι σας μπορεί να κλαίει επειδή πεινάει, λερώθηκε ή είναι κουρασμένο. Τι γίνεται όμως όταν δεν υπάρχει κανένας από τους εμφανής λόγους, αλλά το μωράκι σας δεν σταματάει να κλαίει? Δείτε κάποιους τρόπους που μπορείτε να δοκιμάσετε για να ηρεμήσει το παιδί σας.

  • Ανοίξτε την βρύση

Η παρακολούθηση του τρεχούμενου νερού σε συνδυασμό με τον ήχο που κάνει λειτουργεί σαν ηρεμιστικό στην ψυχολογία του μωρού και το βοηθάει να σταματήσει να κλαίει.

  • Αναβοσβήστε τα φώτα

Εάν είστε υπομονετικός άνθρωπος, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σταματήσει το μωρό να κλαίει. Δεν είναι ο πιο γρήγορος τρόπος που υπάρχει, αλλά αν πιάσει, τραβάει την προσοχή του και το βοηθάει να ησυχάσει.

  • Πηγαίντε μπροστά από έναν καθρέφτη

Έχετε παρατηρήσει πόσο αρέσει στα μωρά να κοιτιούνται στον καθρέφτη; Το ενδιαφέρον του μωρού για το είδωλό του στον καθρέφτη θα το βοηθήσει να ξεχαστεί και να σταματήσει το κλάμα.

  • Ανοίξτε κάποια ηλεκτρική συσκευή

Μια ηλεκτρική σκούπα ή το πιστολάκι μαλλιών είναι αρκετά κατάλληλα για τον σκοπό σας. Στην κοιλιά σας το μωρό έχει συνηθίσει τους δυνατούς θορύβους, με αποτέλεσμα τα πιο μικρά κυρίως μωρά να ηρεμήσουν ακούγοντας τον ήχο της σκούπας. Τα πιο μεγάλα μωρά όμως ενδέχεται να φοβηθούν. Σιγουρευτείτε ότι κρατάτε την οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή μακριά από το μωρό σας.

  • Πείτε «σςς» στο αυτί του μωρού

Το κλασσικό «σςς σςς» που όλοι ξέρουμε θα βοηθήσει με έναν μαγικό τρόπο το μωρό σας να ηρεμήσει. Ο ήχος αυτός μοιάζει με τον ήχο που άκουγε το μωρό σας στην μήτρα. Έτσι όσο πιο δυνατά πείτε στο αυτί του μωρού σας «σςς», τόσο πιο αποτελεσματικά θα λειτουργήσει αυτή η μέθοδος.
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ποιος τρόπος από τους παραπάνω τρόπους βοηθάει το δικό σας μωρό. Εάν ανακαλύψετε ποια μέθοδος είναι κατάλληλη για σας και το παιδί σας, θα σας δώσει λύση αρκετές από τις φορές που θα ξεσπάει σε ανεξήγητα κλάματα. Θα βοηθήσει τόσο στην δική σας ηρεμία όσο και στην δική του ηρεμία.

www.post4life.gr

via Blogger http://ift.tt/1KhmdCh

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s