Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου

Η κίνηση των οχημάτων από Αθήνα προς Πάτρα και Πύργο, θα εκτρέπεται αρχικά μέσω του κλάδου εξόδου του κόμβου του
Ρίου, προς την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και θα κατευθύνεται προς την αποβάθρα των φέρι – μποτ στο Ρίο. Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του κόμβου του Ρίου, από τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου, έως το τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαΐου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδικότερα, η κίνηση των οχημάτων από Αθήνα προς Πάτρα και Πύργο, θα εκτρέπεται αρχικά μέσω του κλάδου εξόδου του κόμβου του Ρίου, προς την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και θα κατευθύνεται προς την αποβάθρα των φέρι – μποτ στο Ρίο. Στην συνέχεια, μέσω της οδού Σώμερσετ και του κλάδου εισόδου του κόμβου Ρίου, τα αυτοκίνητα θα εισέρχονται ξανά στη εθνική οδό, με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Αντίθετα, η κίνηση των οχημάτων από Πύργο και Πάτρα προς Αθήνα, θα εκτρέπεται αρχικά, μέσω του κλάδου εξόδου του κόμβου του Ρίου, προς την παλαιά εθνική οδό. Στην συνέχεια, τα αυτοκίνητα και θα εισέρχονται στην νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, μέσω του κλάδου εισόδου που βρίσκεται πριν από το σταθμό διοδίων του Ρίου.

Ακόμη, τα αυτοκίνητα που θα κινούνται από την γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου και την αποβάθρα των φέρι μποτ στο Ρίο με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα οδηγούνται αρχικά προς την Πάτρα, μέσω του κλάδου εισόδου του κόμβου του Ρίου. Στην συνέχεια η κίνηση των οχημάτων θα αναστρέφεται προς την εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, μέσω του κόμβου με την οδό Διοδώρου, που βρίσκεται στην είσοδο της Πάτρας.

via Blogger http://ift.tt/1FoVpPv

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s