Ελεύθερος ο Σίμος Σεϊσίδης μετά την εξαγορά της ποινής του

Αφαιρέθηκε το σύνολο σχεδόν του χρόνου φυλάκισής του από τις 4-5-2010 έως τις
16-5-2012, προσδιορίστηκε το εκτιτέο υπόλοιπο της ποινής, στη συνέχεια εξαγοράστηκε και αφέθηκε ελεύθερος


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ελεύθερος αφέθηκε ο Σίμος Σεϊσίδης καθώς εξαγόρασε την ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του, μετά την αφαίρεση του χρόνου φυλάκισης που είχε εκτίσει.
«Η παραπάνω εξέλιξη δικαιώνει απόλυτα το περιεχόμενο της προηγούμενης ανακοίνωσης, αποδεικνύει τη βασιμότητα των αιτημάτων του Σεϊσίδη και αφήνει για άλλη μια φορά έκθετους τους μηχανισμούς στοχοποίησής του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνήγορος του Κ. Παπαδάκης.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπαδάκης αναφέρει: «Σε συνέχεια της από 9-5-2015 ανακοίνωσης, ενημερώνω για τα ακόλουθα: Σήμερα 11-5-2015 ο Σίμος Σεϊσίδης προσήχθη, όπως αναμενόταν, στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση της απόφασης 969/6-4-2015 του Β’ Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 5 ετών. Με την υπ’ αρ. 23699/11-5-2015 διάταξη της κ. Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών έγινε καθ’ ολοκληρίαν δεκτή η με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου (23699) αίτηση που είχε κατατεθεί στις 15-4-2015, αφαιρέθηκε το σύνολο σχεδόν του χρόνου φυλάκισής του από τις 4-5-2010 έως τις 16-5-2012, προσδιορίστηκε το εκτιτέο υπόλοιπο, της ποινής, στη συνέχεια εξαγοράστηκε και αφέθηκε ελεύθερος.Η παραπάνω εξέλιξη δικαιώνει απόλυτα το περιεχόμενο της προηγούμενης ανακοίνωσης, αποδεικνύει τη βασιμότητα των αιτημάτων του Σεϊσίδη και αφήνει για άλλη μια φορά έκθετους τους μηχανισμούς στοχοποίησής του».

via Blogger http://ift.tt/1AS8AkA

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s